Abdülhamit Han İmam Hatip Ortaokulu


Vizyon: VİZYONUMUZ: Abdülhamit Han İmam Hatip Ortaokulu, öğrencilerine, geleceğin iş dünyasının ve küreselleşen toplumunun sağlıklı ve pozitif katılımcıları olmaları için gereken yetenek, bilgi, beceri ve ahlaki değerleri en üst düzeyde öğrencilerine kazandırmakla tanınan; Milli ve manevi değerlere sahip, vatanını milletini insanları seven, toplumla barışık, kültürel mirası değerlendirebilen, ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştiren, yurt içinde ve dünyada sayılan, model bir okul olma amacındadır.

Misyon: MİSYONUMUZ: Bizler, bilgili, kültürlü, başarılı, okuyan, inceleyen, araştıran kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, tahrip eden değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan, milli ve manevi değerlerini koruyan ve geliştiren kişilikli, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmeyi hedefliyoruz.

Başarılar: 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılında TEOG Çumra birincisi 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılında 1. dönem okul ortalamalarında Çumra ikinciliği

Saatler: 08:40 - 15.40
Isınma: Doğalgaz Merkezi Isınma
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce ve Arapça
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2022 LGS Sınav Sonucuna göre 1 öğrencimiz Beyşehir Fen Lisesi´ne 6 öğrencimiz Çumra içerisinde puanla tercih yapılan çeşitli liselere yerleşmişler, 2023 LGS Sınav Sonucuna göre 1 öğrencimiz Karaman Fen Lisesi, yine 1 öğrencimiz Proje uygulayan Karaman Ömer Dinçer Anadolu İmam Hatip Lisesi´ne 14 öğrencimiz de Konya ve Çumra´da bulunan puanla öğrenci alan nitelikli okullara yerleşmişlerdir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: Üst kademeye yerleştirme yüzdesi 2022 yılı için %48,2023 yılı için ise %62 oranında gerçekleşmiştir.
Sportif Etkinlikler: Geleneksel Çocuk Oyunları Şenlikleri, Okul içi Futbol Müsabakaları, İlçe Geneli Yapılan Sportif Faaliyetlere Katılım
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK Bilim Fuarı, E-Twinning Projeleri
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı, Evin Okula Yakınlaştırılması Projesi ve Kalite Takip Sistemi Vizyon Belgesi

Telefon - 0 (332) 447 73 18

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://cumraabdulhamithaniho.meb.k12.tr

Adres - ÇAYBAŞI MAH. 73472.SOKAK NO 4 ÇUMRA / KONYA

Öğretmen :12
Öğrenci :190
Derslik :11
Fen Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :224
Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Çaybaşı Mahallesi 73472 Sokak No:4 Çumra/KONYA

Adres - ÇAYBAŞI MAH. 73472.SOKAK NO 4 ÇUMRA / KONYA

Ulaşım Konya´dan Çumra´ya her gün saat başı otobüs ile ulaşım vardır. Ayrıca tren ile de günlük belirli saatlerde ulaşım vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 50 km uzaklıktadır. İlçe Merkezinde bir okuldur.